piektdiena, 2013. gada 15. februāris

Citējot, Coco Chanel, Mae West, Merlyn Monroe

“A witty woman is a treasure; a witty beauty is a power.” (Asprātīga sieviete ir dārgums, asprātīga skaistule ir spēks.) -George MeredithDiana of the Crossways


Gabrielle ,,Coco'' Bonheur  Chanel bija vadošā franču modes dizainere, dibinātāja vienam no pasaulē pazīstamākajiem modes brendiem Chanel .
  • “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Meitenēm jāpiemīt divas lietas: būt elgantai un apburošai  )
  • "In order to be irreplaceable, one must always be different." (Lai būtu neaizvietojama, viemēr jābūt atšķirīgai.)
  • "Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman." (Apģērbies noplukusi un viņi atcerēsies tērpu, apģērbies nevainojami un viņi atcerēsies sievieti. )
  • ''Success is most often achieved by those who don't know that failure is inevitable." (Panākumi biežāk ir tiem, kuri nezin, ka neveiksme ir neizbēgama. )
  • "As long as you know men are like children, you know everything!"  (Kamēr jūs saprotat, ka vīrieši ir kā bērni, jūs zinat visu! )
  • "A woman can be over dressed but never over elegant."  (Sieviete var saģērbties pārāk uzkrītoši, taču viņa  nevar saģērbties pārāk eleganti.)



Mae West (17.08.1893-22.11.1980) amerikāņu aktrise, dramaturģe, kinoscenāriste un seksa simbols. 
  • "You only live once, but if you do it right, once is enough." (Tu dzīvo vienreiz, bet ja tu to dari pareizi, tad vienreiz ir arī pietiekami.)
  • "Every man I meet wants to protect me. I can't figure out what from." (Katrs vīrietis ar kuru tiekos vēlas mani pasargāt. Es tikai nesaprotu no kā.)
  • Women like a man with a past, but they prefer a man with a present" (Sivietēm patīk vīrietis ar pagātni, bet viņi dod priekšroku cilvēkam ar tagadni.)
  • "A woman in love can't be reasonable--or she probably wouldn't be in love." (Iemīlējusies sieviete nevar būt sapratīga - ja nu vienīgi viņa nav iemīlējusies).
  • "Don't marry a man to reform him - that's what reform schools are for." (Nepriecies ar vīrietu, lai labotu viņu - priekš tam ir domātas skolas).
  • "Love isn't an emotion or an instinct - it's an art."  (Mīlestība nav emocija vai instinkts - tā ir māksla).
  • "A man’s kiss is his signature." (Vīrieša skūpsts ir viņa paraksts.) 
Marlyn Moroe (born Norma Jeane Mortenson; 01.06.1926 - 05.08.1962) bija amerikāņu aktrise, modele, dziedātāja, seksa simbols.
  • "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."  (Nepilnība ir skaistums, neprāts ir ģenialitāte un ir labāk būt absolūti smieklīgam nekā absolūti garlaicīgam).
  • "A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left." (Gudra meitene skūpsta, bet nemīl, klausās, bet netic un aiziet, pirms vēl ir aizgājusi.)
  • "I am good, but not an angel. I do sin, but I am not the devil. I am just a small girl in a big world trying to find someone to love." (Esmu laba, bet ne eņģelis. Es grēkoju, bet neesmu velns. Es esmu maza meitene lielajā pasaulē, meklējot kādu, kuru mīlēt.)
  • "If you can make a girl laugh, you can make her do anything." (Ja vari likt meitenei smieties, tu vari visu.)
  • "The real lover is the man who can thrill you by kissing your forehead or smiling into your eyes or just staring into space." (Īsts mīļotais ir vīrietis, kurš var tevi saviļņot, noskūpstot tavu pieri vai smaidot tavās acīs vai vienkārši skatoties kosmosā.)
  • "It's better to be unhappy alone than unhappy with someone." (Labāk būt nelaimīgam vienam nevis nelaimīgam ar kādu kopā.)
  • "This life is what you make it. Not matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, somg go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And babe, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up becuase if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about." (Šī ir dzīve, ko tu veido. Tu dažkārt kļūdīsies , tā ir visuma patiesība. Bet labā ziņa ir tā, ka tu nosaki kā tu kļūdīsies. Meitenes grib būt tavi draugi - tās tēlos tādas jebkurā gadījumā. Bet atceries - citas nāks, citas ies. Tās kuras paliks ar tevi par spīti visam - viņas būs tavi patiesie draugi. Neļauj viņām aiziet. Atceries arī, ka māsas ir labākās draudzenes pasaulē. Mīļākās, labi, viņas arī nāks un ies. Un meičas, man nepatīk to teikt, lielākā daļa no tām - patiesībā gandrīz visas salauzīs tavu sirdi, bet tu nedrīksti padoties, jo, ja tu padosies, tu nekad neatradīsies savu dvēseļu biedru. Tu nekad neatradīsi to pusīti, kura veidos tevi kā veselumu. Tikai tāpēc, ka cieti neveiksmi vienreiz, tas nenozīmē, ka cietīsi neveiksmi visā. Mēģini vēl, gaidi, un vienmēr, vienmēr, vienmēr tici pats sev, jo ja tu to nedarīsi, kurš cits to darīs, mīļumiņ? Tāpēc turi paceltu galvu, turi zodu uz augšu un pats svarīgākais, turpini smaidīt, jo dzīve ir skaista lieta un tajā ir tik daudz par ko smaidīt.)
  • "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." (Mums visiem vajadzētu sākt dzīvot pirms kļūstam veci. Bailes ir stulbas. Tās izsaka nožēlu.)
  • "I don't mind living in a man's world, as long as I can be a woman in it."  (Man nav nekas pretī dzīvot vīriešu pasaulē, kamēr es tajā esmu sieviete.)
  • "All little girls should be told they are pretty, even if they aren't."  (Visām mazām meitenēm vajadzētu teikt, ka viņas ir skaistas, pat tad, ja viņas tādas nav.)
  • "Success makes so many people hate you. I wish it wasn't that way. It would be wonderful to enjoy success without seeing envy in the eyes of those around you." (Panākumi liek tik daudz cilvēkiem tevi ienīst. Es vēlētos kaut tā nebūtu. Tas būtu tik skaisti izbaudīt panākumus, neredzot skaudīgās acis sev visapkārt.)
  • "I don't mind making jokes, but I don't want to look like one." (Man nav nekas pret jokiem, bet es nevēlos izskatīties pēc tāda.)
  • "Boys think girls are like books, If the cover doesn't catch their eye they won't bother to read what's inside" (Puišiem šķiet, ka meitenes ir kā grāmatas. Ja vāks neiekrīt tiem acīs, tad viņi nav ieinteresēti lasīt, kas tajā iekšā.) 




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru